Τρελή καταδίωξη στη Λαμία: Τους λυπήθηκε και παραδόθηκε μια μέρα μετά

Τρελή καταδίωξη στη Λαμία: Τους λυπήθηκε και παραδόθηκε μια μέρα μετά

Αφού αναστάτωσε το κέντρο της πόλης, καταφέρνοντας να ξεφύγει με ένα "μπόμπο" απ' την αστυνομία, ο 19χρονος εμφανίστηκε σήμερα στις Αρχές.

Στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο 19χρονος οδηγός του «μπόμπου», τον οποίο καταδίωκαν επί ώρα χθες το απόγευμα αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο κέντρο της πόλης αλλά και χαμός στα social media.

Σύμφωνα με το Lamiareport το μηχανάκι εντοπίστηκε παρατημένο σε χωράφι στη νότια Λαμία και ο νεαρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η «τρελή καταδίωξη» ξεκίνησε χθες το απόγευμα όταν ο νεαρός οδηγός δε σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στην πλατεία Λαού. Στη συνέχεια παραβίασε όλα τα “stop”, μονοδρόμους και πεζόδρομους, ώσπου τελικά ξεγέλασε τους αστυνομικούς και τους ξέφυγε οδηγώντας μέσα στις γραμμές του τρένου.

Σημειωτέον ότι το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδες, ενώ ο νεαρός παρά το γεγονός ότι δεν είχε σταματήσει στο αρχικό σήμα, ξαναπέρασε μπροστά από τους αστυνομικούς προκαλώντας τους να τον κυνηγήσουν.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα