Τρίκαλα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην 16χρονη – Τι δείχνουν τα συμπεράσματα

Τρίκαλα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην 16χρονη – Τι δείχνουν τα συμπεράσματα
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 16χρονη στα Τρίκαλα Eurokinissi

Συμβατά με πτώση εξ ύψους είναι τα τραύματα της 16χρονης που οδήγησαν στον θάνατό της, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής

Συμβατά με πτώση εξ ύψους είναι τα τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα, που βρέθηκε νεκρή στο προαύλιο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η ιατροδικαστής Θεσσαλίας, που ολοκλήρωσε το μεσημέρι την νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα της, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Κακώσεις ή μώλωπες που να δικαιολογούνται από όργανο ή τρίτο πρόσωπο δεν ανιχνεύτηκαν ενώ οι εκδορές που είχε στην πλάτη δικαιολογούνται από την επαφή με τον τοίχο κατά την αναρρίχηση από την σκαλωσιά όπως καταλήγουν οι Αρχές από την αυτοψία στον χώρο, συν το γεγονός ότι μπροστά από την σκαλωσιά και το σημείο που φαίνεται ότι ξεκίνησε την αναρρίχηση η κοπέλα, βρέθηκαν παρατημένες οι παντόφλες της.

Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας δεν ανιχνεύτηκαν και έτσι πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να συμπληρώσουν το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας και σε συνδυασμό με τα προανακριτικά ευρήματα να δοθεί μία πληρέστερη εξήγηση για τον θάνατο του 16χρονου κοριτσιού, αν αυτό οφείλεται σε ατύχημα ή αυτοχειρία.

Μέχρι στιγμής έχει ληφθεί από την Αστυνομία πλήθος καταθέσεων από πρόσωπα του φιλικού και του συγγενικού περιβάλλοντος της 16χρονης και έχουν ήδη σχηματίσει μία εικόνα οι Αρχές οι οποίες όμως απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με την προανάκριση βεβαίως να παραμένει σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα