Τρίπολη: Κλειστά σχολεία στην Κυνουρία. Τόνοι σκουπίδια στον Αργολικό κόλπο

ΑΡΓΟΣ-Κακοκαιρία στην Αργολίδα 
Η κακοκαιρία δημιουργεί προβλήματα και στην Αργολίδα.
Το κύμα κακοκαιρίας που ''χτυπάει" όλη τη χώρα έχει καταφέρει να μετατρέψει τους περισσότερους δρόμους
σε ποτάμια με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.
Στο Άργος από νωρίς το βράδυ της Κυριακής ο ξεροπόταμος ''Ξεριάς" κατεβάζει πάρα πολύ νερό και η τροχαία αναγκάστηκε
να κλείσει τους δρόμους που τον διασχίζουν για να αποφευχθούν ατυχήματα.
(eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-Κακοκαιρία στην Αργολίδα Η κακοκαιρία δημιουργεί προβλήματα και στην Αργολίδα. Το κύμα κακοκαιρίας που ''χτυπάει" όλη τη χώρα έχει καταφέρει να μετατρέψει τους περισσότερους δρόμους σε ποτάμια με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. Στο Άργος από νωρίς το βράδυ της Κυριακής ο ξεροπόταμος ''Ξεριάς" κατεβάζει πάρα πολύ νερό και η τροχαία αναγκάστηκε να κλείσει τους δρόμους που τον διασχίζουν για να αποφευχθούν ατυχήματα. (eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ζημιές και στην περιοχή της Κυνουρίας, όπου για προληπτικούς λόγους με απόφαση των δημάρχων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας κλειστά είναι σήμερα όλα τα σχολεία της επαρχίας Σκουπίδια έχουν ξεβραστεί στον Αργολικό κόλπο

Το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στον κάμπο του Λεωνιδίου και στην περιοχή Λάκκος, όπου η ισχυρή βροχόπτωση και οι θυελλώδης άνεμοι φούσκωσαν τη θάλασσα και πλημμύρισαν τα περιβόλια και καλλιέργειες κηπευτικών.

Στη Βόρεια Κυνουρία υπάρχουν προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους στα χωριά 'Αγιος Ανδρέας, Κορακοβούνι και Κούτρουφα, ενώ πέτρες έχουν πέσει και στο δρόμο Τρίπολης - 'Αστρους. Συνεργεία του δήμου βρίσκονται στα σημεία που έχουν προκληθεί ζημιές και εκτιμάται πως έως το μεσημέρι θα έχουν αποκατασταθεί.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Μανόλης Σκαντζός, το σοβαρότερο πρόβλημα είναι τα σκουπίδια που έχουν ξεβράσει τα ποτάμια της Αργολίδας, στον Αργολικό κόλπο.

Ο κ. Σκαντζός ανέφερε ότι τόνοι σκουπιδιών έχουν "πνίξει'' τα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας στην περιοχή του Ξηροπήγαδου και προσπαθεί να βρει λύση.

SHARE:

24Media Network