Τροχαία ατυχήματα στον Κηφισό και στο κέντρο της Αθήνας. Κομφούζιο στους δρόμους

Στιγμιότυπο από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στον Κηφισό. Με πρόσθετα δρομολόγια λεωφορείων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αυξημενη κίνηση από εκδρομείς για τις ημέρες του Πάσχα.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στιγμιότυπο από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στον Κηφισό. Με πρόσθετα δρομολόγια λεωφορείων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αυξημενη κίνηση από εκδρομείς για τις ημέρες του Πάσχα. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Καραμπόλα στον Κηφισό με δύο ελαφρά τραυματίες και ανατροπή ταξί στο κέντρο

Κομφούζιο επικρατεί στην Λ. Κηφισού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Εκτός των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που επιδείνωσαν όλη την ημέρα τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην πρωτεύουσα, από τις 5 το απόγευμα και μετά, επικρατεί το αδιαχώρητο.

Στο ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα προς Πειραιά και περίπου στις 5 το απόγευμα, σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ 5 αυτοκινήτων και δύο μοτοσικλετών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο μοτοσικλετιστές. Στον Κηφισό προκλήθηκε ανάσχεση στην κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Πειραιά από την έξοδο της Αττικής Οδού έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού και στο ρεύμα προς Κηφισιά από το ύψος του Ρέντη έως την Λένορμαν.

Επίσης, την ίδια ώρα, στο κέντρο της Αθήνας αυτή την φορά, στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Φυλής, ο οδηγός ενός ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και με διαδοχικά 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στο τέλος το ταξί ανετράπη... Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός ταξί.

SHARE:

24Media Network