Τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο: Νεκρός 37χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο: Νεκρός 37χρονος μοτοσικλετιστής
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο δίκυκλο που επιχείρησε να προσπεράσει ΙΧ και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος Βολιώτης οδηγός μοτοσικλέτας (παπί) σε τροχαίο στις 8:05 σήμερα το βράδυ στο Βόλο, μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλο δίκυκλο.

Η μηχανή που οδηγούσε ο 37χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο δίκυκλο στη συμβολή των οδών Γιάννη Δήμου και Μεταμορφώσεως. Τη δεύτερη μοτοσικλέτα οδηγούσε ντελιβεράς, που προσπάθησε να προσπεράσει Ι.Χ. αυτοκίνητο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του θύματος.

Στο σημείο του ατυχήματος πήγε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που παρέλαβε τους δυο τραυματίες 37χρονους, τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας υπέκυψε λίγο αργότερα.

Ο 37χρονος ντελιβεράς που ήταν υπεύθυνος για την πρόκληση του δυστυχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, που ερευνά αν οι δύο οδηγοί φορούσαν προστατευτικά κράνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα