Τροχαίο στη Μακρακώμη: Νεκρός ένας οδηγός – Χαροπαλεύει η αδερφή του

Τροχαίο στη Μακρακώμη: Νεκρός ένας οδηγός – Χαροπαλεύει η αδερφή του

Ο ηλικιωμένος οδηγός του ενός αυτοκινήτου αν και μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη λίγο αργότερα - Στην εντατική η αδερφή του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τραγικό απολογισμό είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί όταν ένα ασημί Hyundai με ένα μαύρο BMW συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, στη διασταύρωση Μακρακώμης – Σπερχειάδας, στο νέο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 82χρονος οδηγός του Hyundai ερχόμενος από Καρπενήσι προς Λαμία, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Μακρακώμη, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι.

Στο BMW, που κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι, επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ο 47χρονος οδηγός, ο 17χρονος γιος του και δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 21 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαιναν σε κηδεία στο Καρπενήσι. Και οι τέσσερις τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Δυστυχώς όμως ο 82χρονος οδηγός του ασημί Hyundai τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και η 80χρονη αδελφή του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 84χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η αδελφή του εισήχθη στη Εντατική, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για το θανατηφόρο τροχαίο προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα