Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Τραυματίστηκαν τρεις 19χρονοι, ανάμεσά τους ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Τραυματίστηκαν τρεις 19χρονοι, ανάμεσά τους ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του επιχειρηματία βγήκε εκτός πορείας, χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα επί της Λ. Ποσειδώνος 16, στο Ελληνικό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις 19χρονοι, με οδηγό τον γιο του επιχειρηματία Νίκου Πατέρα και έναν από τους επιβαίνοντες, εγγονό του αειμνήστου πρώην προέδρου της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ, εξετράπη της πορείας του δεξιά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στην διαχωριστική νησίδα της βοηθητικής οδού και ανετράπη σε αυτή.

Στο σημείο χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων, τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός που έχει τραυματιστεί πολύ βαριά, μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διασωληνώθηκε, ενώ οι άλλοι δύο συνομήλικοί του που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά».

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης και ανατροπής εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχαν αναπτυχθεί μεγάλες ταχύτητες, ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια αυτού του περιστατικού, διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα