Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ανατροπή με τους επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο και μηχανή

Τροχαίο στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με την καταγραφή, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τελικά τρία άτομα, ο 74χρονος οδηγός, μια αλλοδαπή και μια 71χρονη ημεδαπή, ενώ στη μοτοσικλέτα υπήρχε μόνο ο οδηγός της ένας 46χρονος ημεδαπός.

Περισσότερα στοιχεία για το σοκαριστικό θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Γλυφάδα δίνει η επίσημη καταγραφή της Τροχαίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την καταγραφή, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τελικώς τρία άτομα ο 74χρονος οδηγός, μια αλλοδαπή και μια 71χρονη ημεδαπή, ενώ στη μοτοσικλέτα υπήρχε μόνο ο οδηγός της ένας 46χρονος ημεδαπός.

Τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν τρεις νεκροί εκ των οποίων ο οδηγός του οχήματος και της μηχανής καθώς και της αλλοδαπής που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 71χρονη γυναίκα του 74χρονου οδηγού.

Πώς έγινε το τροχαίο

Ο 74χρονος επιχειρηματίας επιχείρησε πιθανότατα να βγει από τη λεωφόρο και να στρίψει δεξιά στον κάθετο δρόμο. Είδε μπροστά του τη μηχανή, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και την παρέσυρε. Ο οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε ακαριαία. Η πορεία του αυτοκινήτου έγινε ανεξέλεγκτη, έπεσε στο πεζοδρόμιο, εκτοξεύθηκε και έπεσε σε βράχο που είναι τα όρια του δήμου Γλυφάδας.

Ο οδηγός της μηχανής είχε βγει μόνος του το Σάββατο το βράδυ. Παλαιότερα είχε εργαστεί ως διανομέας, και σύμφωνα με φίλο του ήταν συντηρητικός οδηγός. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του και την αδερφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Στους τρεις οι νεκροί - Πέθανε στο νοσοκομείο 74χρονος

Τροχαίο με δύο νεκρούς στη Γλυφάδα

SHARE: