Τροχαίο στο ύψος του Καλλιμάρμαρου – Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα

Τροχαίο στο ύψος του Καλλιμάρμαρου – Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα
Glomex

Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/05) στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, στη συμβολή με την Βασ. Όλγας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ελαφρά τραύματα υπέστη και ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν σε διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, στη συμβολή με την Βασ. Όλγας προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά πλέον καθώς λίγο μετά τις 6:30 απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα η μηχανή και το λεωφορείο.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα