Τρόφιμα από την 'Αποστολή' σε 2.764 μέλη ευάλωτων οικογενειών

Τρόφιμα από την 'Αποστολή' σε 2.764  μέλη ευάλωτων οικογενειών

Στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται κάθε μήνα σε 1.040  οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα  στα Ιωάννινα και στη Χαλκίδα, τα τρόφιμα του μήνα

«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» συνεχίζουν να προσφέρουν δέματα τροφίμων σε  ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην ακριτική Θράκη και στα Ιωάννινα.

2.764 συνάνθρωποί μας επωφελήθηκαν από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» τον μήνα Οκτώβριο προσφέροντας ανακούφιση σε εκατοντάδες ελληνικά νοικοκυριά.

Στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται κάθε μήνα σε 1.040  οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα  στα Ιωάννινα και στη Χαλκίδα, τα τρόφιμα του μήνα .

Η  επιλογή των επωφελούμενων,  γίνεται από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής.

Στη Λέσβο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που φέρει το όνομα του παπα-Στρατη προσφέρθηκαν τρόφιμα για την κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας ,επικεφαλής του κλιμακίου προσφοράς αγάπης και φροντίδας στην αδύναμη οικογένεια, υπογράμμισε: «Καθημερινά γνωρίζουμε νέες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η κρίση, δυστυχώς, είναι εδώ! Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και στην επαρχία τα προβλήματα είναι έντονα και η κατάσταση το ίδιο επώδυνη. Οι αριθμοί των αιτήσεων για βοήθεια απεικονίζουν τη πραγματική διάσταση της αναμονής, της προσμονής και της προσδοκίας για ουσιαστική βοήθεια.  Η  ανάγκη κάλυψης πρωτογενών αναγκών επιβίωσης απόρων δεν έπαψε να υπάρχει. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με την  «Αποστολή » καταβάλουν κάθε προσπάθεια, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν.

Και αυτή η προσφορά της «Αποστολής» στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε και με την στήριξη της AEGEAN AIRLINES.

SHARE:

24Media Network