Τζόκερ: Στην Πάτρα ο μοναδικός υπερτυχερός. Έδωσε μόλις 2,5€ και κέρδισε 15.500.000€!

Στιγμιότυπο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα
Στιγμιότυπο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα EUROKINISSI

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Βραχνέικα εντοπίστηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε το δελτίο των 15,5 εκατ. ευρώ, αγοράζοντας ένα έτοιμο δελτίο τυχαίας επιλογής

Κατά 15,5 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος έγινε ένας υπερτυχερός από την Πάτρα, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, μετά τα επαναλαμβανόμενα τζακ ποτ.

Η τύχη του χαμογέλασε απλόχερα και θα κάνει γιορτές με άλλο... αέρα.

Το τυχερό δελτίο παίχθηκε σε πρακτορείο στα Βραχνέικα Πατρών, και ο μεγάλος τυχερός έδωσε μόλις 2,5 ευρώ, αγοράζοντας ένα έτοιμο δελτίο τυχαίας επιλογής.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Ιδιοκτήτρια πρακτορείου: Πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ

Τον μεγάλο τυχερό της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ αναζητούν από χθες το βράδυ στα Βραχνέικα της Πάτρας.

Όμως, όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ Όλγα Κορδά, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» λέει.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Με πληροφορίες από patrastimes, ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζόκερ: Οι αριθμοί. Ένας υπερτυχερός κέρδισε 15.500.000€

SHARE:

24Media Network