Βάρκιζα: Νέα έφοδος της Τροχαίας για κόντρες - Επιστρατεύτηκαν ακόμα και drones

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Οι άντρες της Αστυνομίας και της Τροχαίας πραγματοποίησαν 343 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση - πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε, βραδινές ώρες νέα ειδική εξόρμηση, το βράδυ της Παρασκευής, στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στη Βάρκιζα.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και τη συνδρομή της Υπηρεσίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν 343 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 45 παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 29 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, 7 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 7 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), 6 για στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), μία για επίδειξη ικανότητας, μία για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και μεταφέρθηκαν 3 οχήματα με γερανοφόρα. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

SHARE:

24Media Network