Varkiza Resort: Το “beach mall” που δίνει εναλλακτική στις φετινές διακοπές σου

Varkiza Resort: Το “beach mall” που δίνει εναλλακτική στις φετινές διακοπές σου
Tourette Photography

Ένα διαφορετικό αλλά πληρέστατο ταξίδι αναψυχής, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Η απόδραση στον πολυχώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας γίνεται καθημερινότητα, προσφέροντας ένα πακέτο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και άθλησης, μαζί και μία εναλλακτική διέξοδο στην ιδιαιτερότητα του φετινού καλοκαιριού.

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Και κάπως έτσι, σε ένα καλοκαίρι χωρίς προηγούμενο, με τον τουρισμό της χώρας να δίνει τη δική του ξεχωριστή μάχη, την ώρα που η πανδημία μαίνεται και η περίοδος των θερινών διακοπών έχει αποκτήσει μια άχαρη εικόνα, ο Αθηναίος που δεν θα ταξιδέψει φέτος στη νησιωτική Ελλάδα, θα δει το νησί να “έρχεται” δίπλα στα πόδια του.

Το Varkiza Resort (Yabanaki Beach) είναι αυτή ακριβώς η εναλλακτική για όσους ψάχνουν ένα διαφορετικού τύπου ταξίδι αναψυχής και μία απόδραση από το κέντρο της πόλης, μια ανάσα από αυτή, μετατρέποντάς τη σε καθημερινότητα και προσφέροντας μία διέξοδο στην ιδιομορφία του φετινού καλοκαιριού.

Tourette Photography

Για μία ακόμη χρονιά, έβδομη συνεχόμενη από τη στιγμή που η ιδιοκτησία των καταστημάτων εστίασης και το management της παραλίας πέρασαν στα χέρια του Αλέξη Βλαβιανού, το Varkiza Resort επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικό, ακόμη πιο πλήρες, ακόμη πιο έτοιμο να υποδεχτεί το καλοκαίρι και να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και άθλησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Έστω και ως εναλλακτικός τρόπος διακοπών για όσους φέτος δεν έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μακριά από την Πρωτεύουσα.

Tourette Photography

Με ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, με νέα καταστήματα εστίασης, με ποικίλες επιλογές διασκέδασης, άθλησης ακόμη και περιποίησης, το Varkiza Resort συνεχίζει να αποτελεί ένα “beach mall” που ξεχωρίζει περιμετρικά της Αθήνας. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση (μέσω παραλιακής ή Αττικής οδού) και προσφέρει έναν πολυχώρο με φαγητό, δραστηριότητες και υπηρεσίες ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα: Καφετέριες, beach bars, εστιατόρια, παραλία, παιδότοπο, spa corner, fashion stores και σχολές για water sports.

Coyoacan Beach

Tourette Photography

Ένας V.I.P. χώρος με εκατοντάδες ξύλινες ξαπλώστρες που συνθέτουν ένα εξωτικό σκηνικό και συντροφεύουν αρμονικά το ταξίδι υψηλών γαστρονομικών γεύσεων αλλά και το δροσίζουν με τα cocktails φημισμένων bartenders.

Tourette Photography

Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο ειδυλλιακή στη δύση του ηλίου, με τις μουσικές επιλογές των djs να διασκεδάζουν τον κόσμο και τα πολλά διαφορετικά μεξικάνικα πιάτα να μας ξεναγούν στην ιδιαίτερη κουζίνα του μαγαζιού.

Tourette Photography

Holy Spirit

Tourette Photography

Tο πιο γνωστό cocktail bar της Γλυφάδας κοσμεί το Varkiza Resort και το φετινό καλοκαίρι. O χώρος διαθέτει 200 σετ από ξαπλώστρες, δεκάδες μαξιλάρες και πουφ και περιβάλλεται από σανίδες του surf, ενώ κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πιο διάσημα cocktails των νοτίων προαστίων.

Tourette Photography

Moana Beach House

Tourette Photography

Πρόκειται για το κεντρικό beach house της παραλίας που λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Διαθέτει 400 σετ από ξαπλώστρες και ειδικά διαμορφωμένες lounge γωνίες με ξύλινα κρεβάτια & πουφ. Τα Σαββατοκύριακα φιλοξενεί κορυφαίους Έλληνες djs της house μουσικής σκηνής.

Tourette Photography

Παράλληλα, στο Varkiza Resort, υπάρχει πληθώρα επιλογών στο φαγητό, στις οποίες φέτος προστίθενται -και πάλι το- Goodys Burger House, καθώς και το TGI Fridays, εκτός αν είστε λάτρεις του πατροπαράδοτου, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας σουβλάκι στο “Λαός και Καλαμάκι”. Φυσικά, μπορείτε να διαλέξετε και μεταξύ πολλών ακόμη γεύσεων, ανάλογα με τις ορέξεις σας, καλύπτοντας κάθε προτίμηση σε φαγητό, γλυκό και παγωτό.

Όταν ο αθλητισμός συναντά τη θάλασσα, η διασκέδαση είναι δεδομένη

Πέρα από τη χαλάρωση και το φαγητό βέβαια, στο Varkiza Resort έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε ψυχαγωγία και άθληση χάρη στην μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει ο πολυχώρος μπροστά στη θάλασσα: beach tennis, beach volley, free aqua aerobic and fitness events, water sports, windsurf, water ski, ενώ μπορείτε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή surfwindsurf Yasurfaki”.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, ή ακόμη και να κλείσετε ραντεβού για περιποίηση σώματος και προσώπου, μανικιούρ – πεντικιούρ ή χαλαρωτικό μασάζ με θέα τη θάλασσα.

*Η είσοδος μετά τις 7μ.μ. είναι ελεύθερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα