Βασάνισαν υπερήλικη με ατμοσίδερο για να την ληστέψουν

Βασάνισαν υπερήλικη με ατμοσίδερο για να την ληστέψουν
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. sooc

Την άτυχη 85χρονη οι τρεις δράστες την ακινητοποίησαν και για να την αναγκάσουν να πει πού είχε τις οικονομίες της, που δεν είχε, την έκαψαν με ατμοσίδερο στο σώμα!

Θύμα άγριων βασανιστηρίων έπεσε από τρεις ληστές μία υπερήλικη γυναίκα μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της επί της οδού Αγίας Ζώνης 55 στην Κυψέλη.

Το περιστατικό έγινε πριν δύο εβδομάδες όταν ξαφνικά τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα της άτυχης 85χρονης, που ζούσε μόνη της, την ακινητοποίησαν και τις έδεσαν τα χέρια με μία γραβάτα και στη συνέχεια άρχισαν να την υποβάλουν σε απίστευτα βασανιστήρια για να φανερώσει που είχε κρυμμένες τις οικονομίες της, που δεν είχε…

Οι δράστες μάλιστα, χρησιμοποίησαν γι αυτό τον σκοπό ατμοσίδερο και προκάλεσαν εγκαύματα στην άτυχη γυναίκα στον ώμο, ενώ έφυγαν άπραγοι στο τέλος, αφού δεν είχε να τους δώσει τίποτα. Η υπερήλικη όταν κατάφερε με κόπο να λυθεί, κάλεσε σε βοήθεια και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη δράση είχε χρησιμοποιήσει η διαβόητη σπείρα των Γεωργιανών με τα σίδερα μέχρι και πριν δύο χρόνια, με κάποιους από αυτούς να οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για μιμητές ή για τυχόν ασύλληπτα μέλη και συνεχιστές αυτής της σπείρας.

Η περίπτωση του μιμητισμού πάντως συλλέγει περισσότερες πιθανότητες καθώς το προφίλ του θύματος που επέλεξαν δεν ταιριάζει με τις καλά μελετημένες σε οικονομική επιφάνεια περιπτώσεις που επέλεγε η διαβόητη σπείρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα