Βασίλης Δημάκης: Σταμάτησε να δίνει σήμα το ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Βασίλης Δημάκης
Βασίλης Δημάκης

Αναζητείται ο Βασίλης Δημάκης καθώς φέρεται να παραβίασε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που του είχε χορηγηθεί για να μπορεί να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες.

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που είχε χορηγηθεί στον Βασίλη Δημάκη προκειμένου να μπορεί να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες για να παρακολουθεί τα μαθήματά του στο πανεπιστήμιο σταμάτησε να δίνει σήμα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (17/03).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, "σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στις 12:17, 43χρονος ημεδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την, από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης. Η Γ.Γ.Α.Π. βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη".

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (15/03) ο Βασίλης Δημάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ανακοίνωσε τη λήξη της τρίτης λευκής απεργίας στην οποία προχώρησε σε μια προσπάθεια να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΕΚΠΑ, καθώς το αίτημά του έγινε δεκτό.

"Τέλος καλό όλα καλά με την εκπαιδευτική άδεια του Βασίλη Δημάκη. Θα πάει στα μαθήματά του κι εφόσον δεν τον εμποδίσουν άλλο θα αποφοιτήσει σύντομα. Τέρμα η -3η- απεργία δίψας-πείνας", αναφερόταν μεταξύ άλλων στη σχετική δημοσίευση που ανήρτησε ο κρατούμενος φοιτητής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασίλης Δημάκης
SHARE:

24Media Network