Βεβαρημένη η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Βεβαρημένη η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στο δικαστήριο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. (EUROKINISSIΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Ευρωκίνηση

Τα αποτελέσματα του ιατρικού πορίσματος αναμένεται να κατατεθούν στο δικαστήριο όπου συζητείται η τέταρτη αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού

Πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση του “μαύρου πολιτικού χρήματος”, ο υπερασπιστής του, Λεων. Κοτσαλής.

Το επίμαχο πόρισμα, στο οποίο κατά πληροφορίες καταγράφεται η βεβαρημένη υγεία του κατηγορούμενου υπουργού, αναμένεται να προσκομιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Αθήνας, ενώπιον του οποίου έχει κατατεθεί ακόμη ένα αίτημα αποφυλάκισής του. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος “εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη.

Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου”.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ τις επόμενες ημέρες το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα