Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές δεν έδειξαν ναρκωτικές ουσίες

Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές δεν έδειξαν ναρκωτικές ουσίες
Η 24χρονη Γεωργία intime

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον κύκλο του κατηγορούμενου. Αμφισβητεί τα αποτελέσματα η πλευρά της Γεωργίας και ζητά περαιτέρω εξετάσεις.

Αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ “ελάχιστη” είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

Αυτό αναφέρεται – σύμφωνα με ασφαλείς πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών – στο πόρισμα το οποίο παραδόθηκε νωρίτερα στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στο πόρισμα περιλαμβάνονται οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Την παράδοση του πορίσματος έκανε νωρίτερα καθηγητής τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές Αρχές πραγματογνώμονας για την υπόθεση και ενημέρωσε παράλληλα την ανακρίτρια για το ακριβές περιεχόμενό του.

Υπενθυμίζεται ότι για την καταγγελλόμενη υπόθεση διώκεται ένας 27χρονος ο οποίος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Τεχνικός Σύμβουλος 24 χρονης: Θα ζητήσουμε περαιτέρω εξετάσεις

“Τα ούρα δεν μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ. Μόνο οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώθηκε”, δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα ανέφερε ότι άργησε να ληφθεί το δείγμα. “Αν σταματήσει η ουσία να βρίσκεται στα ούρα, κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να το αποδείξει”, όπως χαρακτηριστικά είπε, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για επιπλέον ενέργειες, κάνοντας λόγο για επιπλέον εξετάσεις.

Αντιδείγμα θα ζητήσει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης

Από το περιβάλλον της 24χρονης ο τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην 24χρονη έγιναν μόνο εξετάσεις ούρων, όχι αίματος.

Η πλευρά της 24χρονης δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Δικηγόρος 24χρονης: Παραπατούσε μέσα στο ξενοδοχείο

«Μια κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσο μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς, στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μη βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Οταν το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε, δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Οπως και αν ήταν καλά, θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Ομως, όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν» ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στις Αρχές η 24χρονη, είχε προσκληθεί την Πρωτοχρονιά σε πάρτι από έναν φίλο της που τον γνώριζε ως μετρ σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και ο οποίος όπως φαίνεται διοργανώνει ή συμμετέχει στην διοργάνωση τέτοιου είδους πάρτι πριβέ.

Η κοπέλα είχε πάει εκεί μετά από την αρχική της έξοδο σε καφετέρια με μια 17χρονη φίλη της, ανέβηκε στην σουίτα που γινόταν το πάρτι και κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισαν να φύγουν. Καθώς στο μεταξύ δεν αισθανόταν καλά και δεν έβρισκε το αυτοκίνητό της, την κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο ο ίδιος “φίλος” της και τής είπε να επιστρέψει και πως θα την βοηθούσε εκείνος.

Με τη σειρά της η κοπέλα επέστρεψε μόνη και αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, έκλεισε στο ξενοδοχείο ένα δωμάτιο με σκοπό να διανυκτερεύσει εκεί λόγω της κατάστασής της.

Στο ασανσέρ συνάντησε τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι, την οδήγησαν σε ένα άλλο δωμάτιο και όχι στο δικό της όπως επίμονα τους ζητούσε να τη βοηθήσουν και εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Το πρωί ξύπνησε στο δωμάτιο αυτό, ανακαλύπτοντας πως είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ θυμόταν τη σκηνή που ένας εκ των εμπλεκομένων βρέθηκε πάνω της.

Όταν η κοπέλα συνέθεσε τις εικόνες που είδε στο δωμάτιο όταν ξύπνησε, τα ευρήματα κλπ. και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σε βάρος της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα