Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση

Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση
Η 24χρονη Γεωργία MotionTeam

Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, δύο εκ των οποίων δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας.

Κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δυο δήλωσαν στην αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προσήχθη στη ΓΑΔΘ ο Μάνος Παπαδόπουλος

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και ώρα ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης.

Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση, ειδικά για το σκέλος που αφορά το υπό διερεύνηση ερώτημα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής εντολής για προκαταρκτική εξέταση.

Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Σε εξέλιξη η συμπληρωματική κατάθεση της 24χρονης

Σε εξέλιξη είναι η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης της Γεωργίας. Διεξάγεται παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός.

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά το τραγικό συμβάν. Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Η Γεωργία Μπίκα σε δηλώσεις της απηύθυνε έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα