Βιασμός 24χρονης: Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην ανακρίτρια

Βιασμός 24χρονης: Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην ανακρίτρια
Η 24χρονη Γεωργία Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η ακριβής ώρα παράδοσης των αποτελεσμάτων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ανακρίτρια και όλα όπως δείχνουν, το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα καθοριστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθεί στις ανακριτικές αρχές, όπως όλα δείχνουν, το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχαν φτάσει οι εξετάσεις από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής στη Βέρνη της Ελβετίας στο αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν το e-mail σταλεί νωρίς σήμερα το απόγευμα, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το τελικό πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr η ακριβής ώρα παράδοσης των αποτελεσμάτων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ανακρίτρια και όλα όπως δείχνουν, το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα καθοριστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα