Βίντεο: Ανήλικη πέφτει θύμα ξυλοδαρμού – Συμμαθητές της τραβούν με τα κινητά και φωνάζουν “ξύλο, ξύλο”

Βίντεο: Ανήλικη πέφτει θύμα ξυλοδαρμού – Συμμαθητές της τραβούν με τα κινητά και φωνάζουν “ξύλο, ξύλο”
Περιστατικό μπούλινγκ μεταξύ κοριτσιών (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα ανήλικη μαθήτρια, που δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της, σημειώθηκε σε περίπατο σχολείου των νοτίων προαστίων. Τι λέει η μητέρα της.

Θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια σχολικού περιπάτου έπεσε μια μαθήτρια γυμνασίου στα νότια προάστια, όταν δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το κορίτσι δέχεται επίθεση με χαστούκια από μια συμμαθήτριά της, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τα κορίτσια και όχι μόνο δεν τα χωρίζουν, αλλά φωνάζουν “ξύλο, ξύλο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούσαν την μαθήτρια – θύμα του ξυλοδαρμού όταν προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, ενώ άλλοι τραβούσαν σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα τον ξυλοδαρμό, αναρτώντας τον, μάλιστα, στα social media.

“Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντάς της “Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο”. Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει καθόλου να πάει στο σχολείο”, δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και όπως ανέφερε: “Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο”.

Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν σταλεί και στο Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα