Ο θάνατος του Παντελίδη και το μήνυμα της Κυπριακής Αστυνομίας

Ο θάνατος του Παντελίδη και το μήνυμα της Κυπριακής Αστυνομίας

Η νέα καμπάνια της Κυπριακής Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων, πήρε αφορμή το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Το νέο post της Κυπριακής Αστυνομίας στο Facebook, συνεχίζει τις προσπάθειες για αφύπνιση των Κύπριων οδηγών, προτρέποντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την οδήγηση.

Με αφορμή το δυστύχημα, στο ο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν δύο νεαρές γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του, η Κυπριακή Αστυνομία, στέλνει ένα μήνυμα, που όλοι πρέπει να λάβουν υπόψη.

Η ανάρτηση της Αστυνομίας στο Facebook

«Ο θάνατος είναι ίδιος για όλους μας. Δεν λαμβάνει υπόψη αν είσαι νέος η όχι, επώνυμος η λιγότερο επώνυμος. Ο χάρος παραμονεύει σε κάθε στιγμή, σε κάθε στροφή, σε κάθε σημείο. Δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι πλούσιος η φτωχός, δεν μπορείς να τον εξαγοράσεις. Μπορείς όμως να τον αποτρέψεις, οδηγώντας συνετά, τηρώντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ακολουθώντας τους κανόνες. Μην του δώσεις την ευκαιρία. Εμπέδωσε την οδική συνείδηση τώρα, για σένα, τους φίλους, την οικογένεια σου».

πηγή: cyprustimes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παντελής Παντελίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιαβέρης στο NEWS 247: Περνάς με κόκκινο; Πρόστιμο και κοινωνική εργασία, δίπλα σε γονείς που υπογράφουν τον ακρωτηριασμό των παιδιών τους

SHARE:

24Media Network