Βίντεο: Μέτρο προς μέτρο η Ιονία Οδός

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ (EUROKINISSI/ ΒΑΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΑ)
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ (EUROKINISSI/ ΒΑΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΑ) EUROKINISSI

Διανύστε τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα και δείτε όσα πρόκειται να συναντήσετε στο διάβα σας

Του Δημήτρη Μπαλή

Διασχίσαμε την Ιονία Οδό για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν με την παράδοση στην κυκλοφορία όλου του αυτοκινητοδρόμου στις 3 Αυγούστου και η δεύτερη την Τρίτη με τα εγκαίνια του έργου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε στο αποκαλυπτικό video που ακολουθεί, όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το σπουδαίο αυτό έργο που κατασκεύασε η ΤΕΡΝΑ, η κατασκευαστική εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η Ιονία Οδός, διασχίζει δύο περιφέρειες (Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας) και 4 νόμους (Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων), αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια και μειώνει την χρονική απόσταση σε 1 ώρα και 40 λεπτά, από 3 ώρες και 30 λεπτών που χρειαζόταν κάποιος πριν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το χρονικό της Ιονίας Οδού

Τσίπρας: Η χώρα βρίσκεται για τα καλά σε πορεία εξόδου από την κρίση

SHARE:

24Media Network