"Συνύπαρξη" αστυνομικών-κουκουλοφόρων

"Συνύπαρξη" αστυνομικών-κουκουλοφόρων

Πολλά ερωτηματικά γεννά βίντεο από τη σύλληψη διαδηλωτή. Άνδρες των ΜΑΤ φαίνεται να βρίσκονται σε συνεννόηση με κουκουλοφόρους. Διατάχθηκε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. (Vid)

Ένα βίντεο από τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος τις τελευταίες δύο ημέρες, προκαλεί ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας .

Το οπτικό υλικό αναρτήθηκε στο μπλογκ gmargari.wordpress.com .

Καταγράφεται η σύλληψη του στελέχους του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σήφη Καυκαλά, αλλά και ορισμένες περίεργες κινήσεις με κουκουλοφόρους να περπατούν δίπλα σε αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, άνδρες των ΜΑΤ, φαίνεται να έχουν συνομιλίες με άτομα που φορούν μάσκες και κουκούλες. Στη συνέχεια παίρνουν μαζί τους τον διαδηλωτή, τον κυκλώνουν και ένας από αυτούς τον κλωτσάει.

Στο 1:54 βλέπουμε άνδρες με μάσκες να καταφεύγουν σε μια διμοιρία και στο ίδιο σημείο οδηγείται και ο συλληφθείς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι συνομιλίες και οι συνεννοήσεις αστυνομικών-κουκουλοφόρων είναι διαρκείς.

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την άμεση διενέργεια έρευνας για το περιστατικό

Νωρίτερα, η γγ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα, αλλά και ο Μίκης Θεοδωράκης κατήγγειλαν ότι πίσω από τα επεισόδια βρίσκονται παρακρατικοί, που εξυπηρετούν την κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Κοκκαλάκης, ερωτηθείς σχετικά στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, τόνισε ότι το βίντεο θα τεθεί υπόψη των εισαγγελικών αρχών και θα γίνει έρευνα.

"Αν υπάρχει κάτι προβοκατόρικο θα φανεί και θα αποδειχθεί".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόντρα για τη στάση της αστυνομίας

SHARE:

24Media Network