Βραβείο Αγάπης στην Power Health για τις 'Πράξεις Αγάπης'

Βραβείο Αγάπης στην Power Health για τις 'Πράξεις Αγάπης'

Η ελληνική εταιρία τιμήθηκε με το Αριστείο της ενότητας Κοινωνία-Άνθρωπος από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδας

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου η Ελληνική Εταιρία Power Health τιμήθηκε για την προσφορά της για τις ‘’Πράξεις Αγάπης’’ με το Αριστείο της ενότητας Κοινωνία-Άνθρωπος από την Οργανωτική Επιτροπή Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας (ΣΔΕ).

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Κοσάρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Power Health, ο οποίος επισήμανε την αναγκαιότητα κάθε είδους προσφοράς στο συνάνθρωπο τις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας.

Οι ‘’Πράξεις Αγάπης’’ αποτελούν ένα πολυδιάστατο πλαίσιο δράσεων το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες ώστε να αγκαλιάζει και να φροντίζει όλο και περισσότερες ομάδες ανθρώπων.

Ο πρώτος άξονας αφορά την οικονομική και υλική ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, η Power Health έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την καθημερινή σίτιση των Ειδικών Σχολείων Περάματος, Κερατσινίου και Δραπετσώνας.

Μέσα από την ενέργεια “Χάρισε ένα pixel” συνέβαλε επίσης στη συγκέντρωσης ενός σεβαστού ποσού για την Οργάνωση ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’’.

Ακόμα αποτελεί ενεργό μέλος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής τους, στις ΜΚΟ  ‘’Γιατροί χωρίς Σύνορα’’ και ‘’Φαρμακοποιοί του Κόσμου’’ και ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο της Unisef και στηρίζει ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’  ΕΨ.Υ.ΜΕ.

Συνεχίζοντας τις πράξεις Αγάπης, η Power Health στηρίζει με χορηγίες αθλητές με ειδικές ικανότητες.

Γίνεται συναγωνιστής του παραολυμπιονίκη  Χρήστου Κάπελλα στους στίβους του κόσμου που διαπρέπει και σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία στηρίζοντας κάθε προσπάθειά του.

Στα πλαίσια των δράσεων είναι και η στήριξη της τοπικής κοινότητας.

Επενδύει στο μέλλον αυτής της χώρας, που είναι τα παιδιά, μέσα από το θεσμό βράβευσης με επαίνους και σημαντικά χρηματικά ποσά των παιδιών του προσωπικού της εταιρείας που εισάγονται στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η υποτροφία  ’’Θεοδόσης Περγαντάς’’  γίνεται η καλύτερη αφετηρία για το νέο ξεκίνημα για το  μαθητή ή τη μαθήτρια που αποφοιτά από το Λύκειο του Αγίου Γεωργίου με την υψηλότερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τέλος προαγάγει το ευ ζην με τη ’’Vitamins Academy’’.

‘’Vitamins Academy’’, η πρώτη Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα!

Μία ακόμα καινοτομία με κοινωνικές προεκτάσεις που έχει ως στόχο να αποδείξει ότι η γνώση μπορεί να γίνει δύναμη στα χέρια των καταναλωτών για να ζουν καλύτερα.

Μία πολυδιάστατη εφαρμογή σε κινητό και tablets που παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση με video, σεμινάρια, άρθρα και info graphics, μενού, δραστηριότητες κ.ά.

Μέσα από το πρόγραμμα ‘’Ο κος Βιταμινούλης’’ εκπαιδεύει τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες ώστε να γνωρίζουν την αξία του υγιεινού τρόπο ζωής και να τον ακολουθήσουν μεγαλώνοντας.

Για την Power Health, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί ύψιστη έκφραση συνείδησης και χρέους, εκτίμησης, σεβασμού και ανταπόδοσης στην ελληνική οικογένεια που για πάνω από 3 δεκαετίες τη θεωρεί δικό της μέλος. Θα συνεχίζει να επενδύει στον άνθρωπο με πράξεις αγάπης αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

SHARE:

24Media Network