Ξάδελφος Παναγιωτόπουλου: Είμαι δικηγόρος, αλλά δεν θα τον αναλάβω - Φερόταν σεξιστικά

Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος PAPADAKIS PRESS

Ο ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει τον παρουσιαστή, παρότι είναι δικηγόρος, ενώ υποστήριξε ότι δεν επιθυμεί να τον συναντήσει.

Για την στάση του απέναντι στις γυναίκες κλήθηκε να μιλήσει ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες για revenge porn κατά του παρουσιαστή.

Ο ξάδελφος και συνονόματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή "Σούπερ Κατερίνα", δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκπροσωπήσει τον παρουσιαστή, παρότι είναι δικηγόρος. Επίσης τόνισε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει, καθώς -όπως τόνισε- ο παρουσιαστής φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή.

ADVERTISING

"Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε επαφές. Είναι πολύ διαφορετικές οι ζωές μας, είχαμε διαφορές συνισταμένες. Το ότι φερόταν όμως σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει. Όπως και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος να πλησιάζει για σχέση του πολύ νεαρά άτομα", είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αγωγή των "Ράδιο Αρβύλα" κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος είπε:

"Αγωγή δικαιούται ο άμεσα παθών. Αυτοί είναι έμμεσα παθόντες. Το αν παρέβη κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις στη σχέση μαζί τους, είναι άλλη ιστορία που έπρεπε να τα είχαν ορίσει αυτά".

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αδελφό του παρουσιαστή, υποστηρίζοντας ότι παρόλο που είναι δικηγόρος, ούτε εκείνος θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του.

"Είναι συντετριμμένος. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Η μητέρα του, μία γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε ποια κατάσταση μπορεί να είναι…Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω", κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Στάθης Παναγιωτόπουλος, Ράδιο Αρβύλα

24Media Network