Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Τι ζητούν

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Τι ζητούν
Οι "Ράδιο Αρβύλα" Facebook / @RadioArvilaOfficial

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης κινήθηκαν νομικά εναντίον του συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχώρησαν οι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι συνεργάτες του παρουσιαστή ζητούν μέσω της αγωγής την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.

Οι παρουσιαστές αποφάσισαν να κινηθούν νομικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον συνεργάτη τους, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” έριξε αυλαία πρόωρα, μετά από επιθυμία των συντελεστών της, με τον ΑΝΤ1 να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα