Ξάνθη: Στο νοσοκομείο 13χρονος – Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο

Ξάνθη: Στο νοσοκομείο 13χρονος – Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο
glomex

Σε "αρένα" μετατράπηκε αυλή σχολείου στην Ξάνθη, με έναν 13χρονο να δέχεται επίθεση από άλλα παιδιά και να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Θύμα ξυλοδαρμού από άλλα παιδιά έπεσε ένας 13χρονος το πρωί της Παρασκευής (22/10) σε αυλή σχολείου στην Ξάνθη.

Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τρία άλλα παιδιά στην κοινή αυλή δύο διαφορετικών σχολείων που συστεγάζονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης, αναφέρει ότι «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο. Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επενέβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή».

Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα