Ξέσπασε η Δέσποινα Μοιραράκη: Όσο ζω, δεν θα κλείσει η επιχείρησή μου

Η Δέσποινα Μοιραράκη
Η Δέσποινα Μοιραράκη NDP PHOTO AGENCY/ MAHOS PATERAKIS

Η επιχειρηματίας έδωσε απαντήσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την επιχείρησή της να είναι σε πτώχευση, μίλησε για την ζωή της και τον αγώνα που έδωσε μέσα στην κρίση και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.

"Η επιχείρηση μας δεν έχει κανένα πρόβλημα ουσιαστικό. Ένα από τα ακίνητα της επιχείρησης, αυτό που είναι στην Κηφισίας είχε ένα πρόβλημα πλειστηριασμού, ματαιώθηκε όμως και η αίτηση πτώχευσης, έχει γίνει ρύθμιση και το θέμα θεωρείται λήξαν" είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στον News 24/7 στους 88.6 και στον Γιώργο Βούλγαρη, απαντώντας στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πτώχευση της εταιρείας χαλιών που διατηρεί.

"Το ύφος και η ποιότητα του δημοσιεύματος είναι άθλιο, καλό να μεταφέρουμε τις ειδήσεις ρωτώντας. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν υπήρχε update. Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε, οι δικηγόροι μου θα κάνουν τα δέοντα και δεν είναι ωραίο να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για μια επιχειρηματία" είπε και συνέχισε σε φορτισμένο ύφος, "είμαι παρούσα, δεν κρύβομαι, όσο ζω και αναπνέω η επιχείρηση δεν πρόκειται να κλείσει. Βρέθηκα λόγω του δημοσιεύματος να απολογούμαι για την επιχείρηση μου που μέσα στην κρίση δεν απέλυσε τους υπαλλήλους της. Έχω 15 άτομα προσωπικό και κανείς πελάτης δεν είχε ποτέ παράπονο από μένα. Αγωνίζομαι κάθε μέρα, ήμουν στην Αλβανία ετοιμάζομαι την επόμενη βδομάδα να κάνω το μπαζάρ μου, κάθε μέρα τρέχω. Δεν έχω πιει στη ζωή μου ένα καφέ με μια φίλη μου, δεν έχω πάει κομμωτήριο με μια φίλη μου" είπε ευχαριστώντας τον απλό κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network