Ξέσπασε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: "Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν"

Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού AGLAIAKYRIAKOU.GR

Μάχη για την ζωή δίνει το κορίτσι, που χτυπήθηκε ανήμερα το Πάσχα. Για κακούργημα διώκεται ο άνδρας που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό. Ξέσπασε ο πατέρας για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί.

Μάχη για την ζωή δίνει η μικρή Αλεξία, που χτυπήθηκε ανήμερα το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα. Το κορίτσι νοσηλεύεται για τέταρτο 24ωρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τον τραυματισμό της, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας ξέσπασε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εδώ αυτοί γλεντάνε ακόμα και δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν. Στο χωριό το γνώριζαν. Έγινε το ίδιο όπως και με τον Μάριο στο Μενίδι."

Στο μεταξύ ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, ζήτησε συγγνώμη, με τον δικηγόρο της οικογένειας να χαρακτηρίζει "όψιμη" τη συγγνώμη του, αναφέροντας: "ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές, που τις ταλαιπώρησε τρεις μέρες".

Η μητέρα της μικρής Αλεξίας ελπίζει σε ένα θαύμα και προσπαθεί να έχει δύναμη και πίστη πως όλα θα πάνε καλά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικηγόρος οικογένειας 8χρονης Αλεξίας: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου

Το τάμα της μητέρας της 8χρονης Αλεξίας: "Έχω πίστη, θα γίνει καλά"

Βοιωτία: Από το όπλο του 54χρονου η σφαίρα - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη Αλεξία

Τραυματισμός 8χρονης στη Βοιωτία: Στο σπίτι του στην Αθήνα είχε κρύψει το όπλο ο 54χρονος

SHARE:

24Media Network