Ξυλοδαρμός ηλικιωμένων: Ήξεις-αφήξεις από τον 50χρονο γιο – “Τους χτύπησα, αλλά δεν είμαι βίαιος”

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένων: Ήξεις-αφήξεις από τον 50χρονο γιο – “Τους χτύπησα, αλλά δεν είμαι βίαιος”
Ξυλοδαρμός ηλικιωμένων από τον γιο τους Glomex

Ο 50χρονος που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, δηλώνει πως δεν θυμάται να τους χτύπησε, ενώ λίγο αργότερα το παραδέχεται. Τι λέει για τα πλάνα με τη φωτιά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας για το βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους στην Πεντέλη, οι οποίοι βιώνουν έναν εφιάλτη συστηματικής κακοποίησης εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Την ίδια στιγμή, ο 50χρονος μιλά σε εκπομπή του MEGA για τα πλάνα που είδαν το “φως” της δημοσιότητας με την κακοποίηση των γονιών του, προχωρώντας σε εξοργιστικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, στην αρχή, λέει ότι είναι εκείνος που απεικονίζεται στο βίντεο, αλλά ύστερα ότι δεν θυμάται να το έχει κάνει και εν τέλει ζητά συγγνώμη για το περιστατικό.

Το βίντεο που βλέπω να πετάω εγώ την μητέρα μου στο κρεβάτι, ναι, είμαι εγώ. Να τους έχω χτυπήσει εγώ, προσωπικά δεν το θυμάμαι. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ζητάω συγγνώμη, ταπεινά κιόλας, απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς ξέφυγα κι έφθασα σε αυτό το σημείο”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Στην πορεία της συνέντευξης, η μνήμη του 50χρονου δείχνει να επανέρχεται. Περιγράφει πώς εκτυλίχθηκαν εκείνη την ημέρα τα γεγονότα, αλλά επιμένει ότι οι ζημιές στο σπίτι των γονιών του δεν έχουν γίνει από τον ίδιο.

“Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει εγώ το σπίτι. Όσο για τα χτυπήματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά, αλλά δεν είναι χτυπήματα που ήθελα να προκαλέσουν ζημιά σε ηλικιωμένους. Πήγα να μιλήσω με τον πατέρα μου όπως μου ζήτησε, έχασα τον έλεγχο κι έγινε αυτό που έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγα“, αναφέρει.

Παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα

Σε μία από τις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, ο 50χρονος φέρεται να πήγε για πολλοστή φορά να ζητήσει χρήματα από τους γονείς του. Ενοχλήθηκε γιατί είχαν φρούτα στο ψυγείο. Τα φρούτα, στο δικό του το μυαλό, ήταν απόδειξη ότι είχαν λεφτά και σε εκείνον, επίτηδες, δεν έδιναν. Ενώ, σε βάρος του βρίσκονται σε ισχύ περιοριστικά μέτρα, εικόνες που έχουν τραβηχτεί τον δείχνουν μέσα στο σπίτι.

“Μου έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα να μετοικήσω από την κατοικία των γονιών μου, να μην τους πλησιάζω και να μην τους ενοχλώ με οποιοδήποτε μέσο. Προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε δυνατόν να τηρήσω αυτούς τους όρους. Τα παιδιά μου τα βλέπω έξω, εκτός πολυκατοικίας για να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο θέμα”, λέει ο 50χρονος.

Νέο βίντεο με φωτιά στο σπίτι

Παράλληλα, σε βίντεο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, ο γιος φαίνεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του, με αποτέλεσμα να βγαίνει έξω και να φωνάζει βοήθεια ο πατέρας του.

Ο 50χρονος μίλησε για το περιστατικό αυτό και δήλωσε: “Είναι ένα στημένο περιστατικό, μου έχουν πει να αναπαράγω ότι και καλά θέλουν να δείξουν ότι περνούν τα πάνδεινα. Να με κατηγορήσουν ότι τους κυνηγάνε κι ότι κινδυνεύουν, οτιδήποτε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα