Ύδρα: Σύγκρουση επιβατηγού καταμαράν με θαλάσσιο ταξί - Ένας τραυματίας

Το Flying Cat 3
Το Flying Cat 3 HELLENIC SEAWAYS

Το Flying Cat 3, στο οποίο επέβαιναν 51 άτομα, εκτελούσε το δρομολόγιο Ερμιόνη-Ύδρα-Πειραιάς, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με το ταξί στα ανοικτά του λιμανιού της Ύδρας.

Ένας ελαφρά τραυματίας αλλά και υλικές ζημιές ήταν το αποτέλεσμα σύγκρουσης μεταξύ ενός επιβατηγού καταμαράν και ενός θαλάσσιου ταξί, ανοικτά του λιμανιού της Ύδρας, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής.

Οι 51 επιβάτες του «Flying Cat 3», που εκτελούσε το δρομολόγιο Ερμιόνη-Ύδρα-Πειραιάς, λαχτάρισαν όταν το σκάφος που επέβαιναν συγκρούστηκε με το θαλάσσιο ταξί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ADVERTISING

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ταξί, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του λιμενικού από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ύδρας, ενώ το σκάφος του υπέστη υλικές ζημιές.

Αντιθέτως, κανένας από τους επιβάτες του καταμαράν δεν τραυματίστηκε, ενώ το σκάφος υπέστη ένα βαθούλωμα. Όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως έλεγχος στο κήτος, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα και το «Flying Cat 3» συνέχισε το δρομολόγιο του με προορισμό τον Πειραιά.

24Media Network