Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη για εξύβριση αστυνομικού

ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου 
Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του  από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου.
Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Η υπάλληλος επιχείρησε να διέλθει με το όχημά της τη Λεωφόρο Αμαλίας που είχε αποκλειστεί λόγω μέτρων και στη συνέχεια διαπληκτίστηκε με αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον εξύβρισε

Μήνυση κατά υπαλλήλου της Βουλής υπέβαλε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ καταγγέλλοντας ότι τον εξύβρισε επειδή δεν της επέτρεψε να περάσει δρόμο προς το Μέγαρο της Βουλής που είχε αποκλείσει η τροχαία με κορδέλα.

Όλα άρχισαν όταν η υπάλληλος προσπάθησε να εισέλθει με το αυτοκίνητό της στο υπόγειο παρκινγκ της Βουλής στην οδό Αμαλίας. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν της το επέτρεψαν λόγω των μέτρων ασφαλείας και τα πνεύματα οξύνθηκαν με την υπάλληλο να διαπληκτίζεται με μέλος της Ομάδας ΔΙΑΣ. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνος να διατάξει την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος.

ADVERTISING

Πληροφορίες από τη Βουλή αναφέρουν ότι η Φρουρά της Βουλής επιχείρησε να επιλύσει το θέμα με διάλογο με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης κατά της υπαλλήλου.  

SHARE:

24Media Network