Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Φθιώτιδα

Εικόνα από τη φωτιά στη Φθιώτιδα
Εικόνα από τη φωτιά στη Φθιώτιδα TVSTAR

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Παλιούρι και άνοιξε σε τρία μέτωπα προς Παλιούρι, Καστρί και Γραμμένο-Στην περιοχή επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κατάφεραν να οριοθετήσουν το πύρινο μέτωπο και στη συνέχεια να το θέσουν υπό μερικό έλεγχο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα, σε δασική έκταση στο Παλιούρι Φθιώτιδας, κοντά στην Μακρακώμη.

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι η ένταση των ανέμων έπεσε αισθητά και έτσι ταυτόχρονα με τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εναερίων μέσων, μέχρι που αποχώρησαν, η φωτιά αρχικά οριοθετήθηκε και μετά τις 11 το βράδυ τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Νωρίς το απόγευμα η πυρκαγιά λόγω ανέμων και καύσιμης ύλης πήρε μεγάλες διαστάσεις και από μία εστία είχε ανοίξει σε τρία μέτωπα προς Παλιούρι, Καστρί και Γραμμένο.

Στην περιοχή ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική και έτσι κατάφεραν και να αναχαιτίσουν την πορεία της φωτιάς προς τους οικισμούς αλλά και να την περιορίσουν μέχρι την κατάσβεσή της. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προς οριοθέτηση η φωτιά στην Φθιώτιδα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην Φθιώτιδα - Από μία εστία άνοιξε σε τρία μέτωπα

Σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση στην Φθιώτιδα

SHARE: