Υπόθεση Κοεμτζή: Το στικάκι, οι δύο άντρες και η κατάθεση που δεν δόθηκε έγκαιρα

Υπόθεση Κοεμτζή: Το στικάκι, οι δύο άντρες και η κατάθεση που δεν δόθηκε έγκαιρα

Ανατροπή στην υπόθεση - Τι κρύβει το στικάκι που έψαχναν, ενώ η Λίνα ψυχορραγούσε - Τι φώναζαν πάνω από την κοπέλα οι δύο άντρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη “βουτιά θανάτου” της 22χρονης φοιτήτριας, που έπεσε από τον 9ο όροφο της εστίας του ΑΠΘ, Λίνας Κοεμτζή. Όπως έγινε γνωστό, δύο άντρες φέρονται να έψαχναν ένα στικάκι, λίγα μόλις λεπτά μετά από τη μοιραία πτώση της.

“Από εκείνη την ημέρα θυμάμαι ότι γύρω στις 10 με 10.30 βρισκόμενος σε εκείνο το σημείο για κάποιες προσωπικές μου δουλειές άκουσα φασαρία . Ξαφνικά και ταυτόχρονα σχεδόν σταματούν και οι φωνές που ήταν μέσα στην ένταση, με έναν δυνατό κρότο στο πεζοδρόμιο, σαν να έπεσε κάτι. Ταυτόχρονα σταμάτησαν οι φωνές και ακούστηκε ο κρότος. Στα 5 μέτρα απόσταση από μένα βλέπω ότι ήταν μια ανθρώπινη σιλουέτα, πράγματι ήταν μια νεαρή. Ειδοποιώ το 100 και το ΕΚΑΒ. Μου είπαν να μην την κινήσω καθόλου, να μην την αγγίξει κανείς, την σκέπασα με το μπουφάν μου. Αμέσως κατέβηκαν δυο άντρες, ο ένας ήταν πιο κοντά μου. Κοιτούσε περιμετρικά από την κοπέλα, σαν να έψαχνε κάτι, κοιτούσε τα χέρια μου, δίπλα από μένα. Τον ρώτησα αν γνωρίζει κάτι, από πού έπεσε, και είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι. Μετά τον ρώτησε ο άλλος “το στικάκι το βρήκες;” Πιθανώς να έψαχναν ένα στικάκι που να είχε πάνω της; Ή που να έπεσε από αυτούς; Μετά ρώτησα και τον δεύτερο αν γνωρίζει κάτι και μου απάντησε αρνητικά πολύ νευρικά. Έψαχναν κάτω απ’ τα αυτοκίνητα. Όταν ήρθαν τα τζιπ της αστυνομίας, προσπάθησα να τους ενημερώσω για τα δύο παιδιά, ότι ο ένας ήταν εκνευρισμένος και μήπως έπρεπε να το κοιτάξουν, αλλά δεν μου έδωσαν σημασία. Με έκαναν πέρα. Δεν μου πήραν κατάθεση. Για πρώτη φορά κατέθεσα δύο χρόνια μετά.”

Ακούστε ολόκληρη τη μαρτυρία – φωτιά στο βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα