Υπόθεση Κοεμτζή: Έψαχναν στικάκι μετά την πτώση της φοιτήτριας

Υπόθεση Κοεμτζή: Έψαχναν στικάκι μετά την πτώση της φοιτήτριας

Δύο άνδρες φέρονται να έτρεξαν προς την 22χρονη μετά την πτώση της, ψάχνοντας ένα στικάκι, όπως αποκαλύπτει νέα μαρτυρία που έρχεται στην δημοσιότητα.

Μία μαρτυρία που φαίνεται να επιβεβαιώνει την θέση της οικογένειας της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, ότι πίσω από την πτώση της από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί φέρνει στην δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αυτή την μαρτυρία, δύο άνδρες έτρεξαν προς την Λίνα Κοεμτζή μετά την πτώση της στο κενό, ψάχνοντας ένα στικάκι USB, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, o οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό..

Ο μάρτυρας φέρεται να ήταν έξω από τις εστίες όταν η 22χρονη βρέθηκε στην ταράτσα.

"Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία", δήλωσε ο εργαζόμενο στην περιοχή 45χρονος. Όπως λέει, είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

"Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. ‘’Το στικάκι, το στικάκι', λέγανε. ‘’Βρες το στικάκι’’. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Κοεμτζή: Ραγδαίες εξελίξεις - Διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους

Νέες διώξεις για το θάνατο της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Ήθελα να πεθάνω, δεν αντέχω άλλο

SHARE:

24Media Network