Υπόθεση Novartis: Η Ράικου ανοίγει τον δρόμο και για άλλους εισαγγελείς

Υπόθεση Novartis: Η Ράικου ανοίγει τον δρόμο και για άλλους εισαγγελείς

Η ιδιαίτερα κομβική αναμένεται η κατάθεση της της πρώην δικαστικού λειτουργού Διαφθοράς για τον Δ. Παπαγγελόπουλο που κατονόμασε ως "Ρασπούτιν".

Η κατάθεση της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, την ερχόμενη Τρίτη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά τις ημέρες και τα έργα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είναι ιδιαίτερα κομβική. Όχι μόνο επειδή η ανώτερη εισαγγελική λειτουργός είναι η μοναδική η οποία είχε το «θάρρος» να κατονομάσει τον «Ρασπούτιν», αλλά γιατί το περιεχόμενό της ενδεχομένως να ανοίξει τη «βεντάλια» της έρευνας.

Σύμφωνα με το ereportaz.gr, όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις αναφέρουν ότι η κα Ράικου είναι αποφασισμένη να μιλήσει για όλους και για όλα. Και θεωρούν βέβαιο ότι θα κατονομάσει –εφόσον φυσικά ερωτηθεί- και άλλους συναδέλφους της οι οποίοι υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες των μεθόδων που –καταγγέλλεται- ότι μετερχόταν ο Παπαγγελόπουλος και κυρίως τη στενή σχέση που είχε με την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Έτσι, λοιπόν, θεωρείται πολύ πιθανόν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής να «αναγκαστούν» να καλέσουν ως μάρτυρες και άλλους λειτουργούς της Θέμιδος.

Διαβάστε την συνέχεια στο ereportaz

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα