Υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: Το απόμερο στενό στη Γεωπονική κι οι αντικρουόμενες καταθέσεις

Υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: Το απόμερο στενό στη Γεωπονική κι οι αντικρουόμενες καταθέσεις

Τι υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους ο κατηγορούμενος ηθοποιός και ο οδηγός ταξί για την νύχτα της 13ης Νοεμβρίου και την περίεργη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται.

Τις κρίσιμες ώρες της 13ης Νοεμβρίου περιγράφουν στις καταθέσεις που έδωσαν στην ανακρίτρια, τόσο ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του οδηγού ταξί και το φερόμενο ως θύμα, όσο και ένας εκ των αστυνομικών που έσπευσαν στο Ιπποκράτειο.

Κοινά σημεία στις καταθέσεις των δύο ανδρών, η άφιξη του ηθοποιού στο ταξί, η διαδρομή και η κατάληξή τους στο Ιπποκράτειο.

Οι λεπτομέρειες, όμως της διαδρομής, διαφέρουν στις καταθέσεις των δύο ανδρών. Ο ηθοποιός κάνει λόγο για μία μεγάλη διαδρομή με πολλές στάσεις κατά την οποία ο ίδιος και ο οδηγός είχαν μία συζήτηση "χαλαρή, φιλική, αλλά όχι ερωτική". Αναφέρει ότι έκαναν μία στάση στην Ομόνοια για ψώνια σε κατάστημα ρούχων και sex shop, μία στάση στο Μοναστηράκι για φαγητό  και μία στην περιοχή της Αγίας Άννας.

"Στα πλαίσια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και στις εμπειρίες μας και εκείνος μού ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες, ακόμα και ταυτόχρονα. Οταν τελειώσαμε το φαγητό, ξαναμπήκαμε στο ταξί και τον ρώτησα αν είχε ακουστά την περιοχή της Αγίας Αννας και αν ξέρει τί γίνεται εκεί. Εκείνος μου απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφασίσαμε να πάμε εκεί. Στη διαδρομή η κουβέντα μας συνέχισε να είναι φιλική και ήρεμη, ήμασταν και οι δύο νηφάλιοι. Οταν φτάσαμε στην περιοχή της Αγίας Αννας κάτσαμε για κανένα δεκάλεπτο και συζητούσαμε μέσα στο ταξί και μετά κατεβήκαμε και οι δύο απ΄το ταξί. Πήγαμε στο δασάκι που βρίσκεται εκεί, εγώ χαιρέτισα κάποια άτομα και πιάσαμε κουβέντα. Σ' αυτό το χρόνο ο οδηγός του ταξί ήταν δίπλα μου στα δύο- τρία μέτρα", περιγράφει στην κατάθεσή του ο ηθοποιός.

Από την μεριά του, ο ταξιτζής αναφέρει: "Ο δράστης με οδήγησε στη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο απομακρυσμένο και ερημικό, όπου υπήρχαν μόνο παρκαρισμένες νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης με έπιασε από το σβέρκο και ένιωσα πάλι την έντονη δυσοσμία και μου είπε "σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου". Εκεί κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να πάω μαζί του. Εγώ αρνήθηκα και εκείνος απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Τον θυμάμαι να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ή θάμνο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και με κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να φύγω, αλλά άρχισα να ζαλίζομαι υπερβολικά και κόπηκαν τα πόδια μου. Επειδή δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα για να ηρεμήσω. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω. Όταν ξύπνησα βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει. Κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και είπα αρκετά ως εδώ. Αυτός φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι του στην τσέπη. Μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ φοβούμενος για τη ζωή μου ξεκίνησα να οδηγώ το ταξί, ακολουθώντας τις οδηγίες του", αναφέρει και προσθέτει πως σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο κατηγορούμενος λιποθύμησε και ο οδηγός τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο ντοκουμέντο με τον ταξιτζή και τον 29χρονο ηθοποιό - Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

"Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων" - Τι λέει ο ηθοποιός για το βιασμό του ταξιτζή

Γονείς 29χρονου ηθοποιού: Δεν βίασε τον ταξιτζή, είναι στημένο

SHARE: