Ζάκυνθος: Πέντε προφυλακιστέοι για τον φόνο του Αμερικανού

Ζάκυνθος: Πέντε προφυλακιστέοι για τον φόνο του Αμερικανού
O 22χρονος Μπακαρί Χέντερσον, που δολοφονήθηκε στο Λαγανά

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πέντε από τους οκτώ κατηγορούμενους για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικάνου τουρίστα. Μεταξύ τους και ένας Έλληνας

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν αργά χθές το βράδυ οι πέντε κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικάνου τουρίστα Bakari Henderson, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Αναλυτικότερα, προφυλακίστηκαν ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν, ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος που είναι Βρετανός υπήκοος Σερβικής καταγωγής καθώς και τρεις ακόμη υπήκοοι Σερβίας για το ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου Αμερικάνου τουρίστα.

Την Πέμπτη, θα περάσουν από τον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Ζακύνθου για να συνεχιστεί η διαδικασία της απολογίας οι υπόλοιποι 4 Σερβικής καταγωγής που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου.

Χθες κυκλοφόρησε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει πως ξεκίνησε ο καυγάς στο μπαρ του νησιού που οδήγησε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου Αμερικανού.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα