ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Ο Κώστας Τσιάρας είναι Έλληνας πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και νυν Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εξελέγη Βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004, του 2007 του 2009, όπως και στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου του 2012, στις εκλογές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 και στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετείχε στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ,στην Επιτροπή Ισότητας & Δικαιωμάτων και ήταν μέλος της Επιτροπής Ορθοδοξίας. Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ κατά τη φοιτητική περίοδο, πρόεδρος της Τ.Ε. της ΝΔ (1991- 1994), υπεύθυνος ποιότητας ζωής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας της Ν.Δ. την ίδια περίοδο. Ιδρυτής του Συνδέσμου Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας Καρδίτσας, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (Σ.Ε.Π.Φ.Υ.) Καρδίτσας(1992-1993), ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Μελετών Καρδίτσας. Στις 4.11.2004 εξελέγη αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΣΕΠΦΥ) Καρδίτσας, καθώς και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Μελετών Καρδίτσας και του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Καρδίτσας.

Διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Κώστα Τσιάρα

Γιάννης Μιχαηλίδης: Διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Κώστα Τσιάρα

Διαμαρτυρία για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδα, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Άνοιξαν πανό ζητώντας την άμεση αποδοχή του αιτήματός του.

Ζωγραφιές έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Υπόθεση Πάτρας: Διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος των πρώτων ιατροδικαστών

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου των ιατροδικαστών που διερεύνησαν τα αίτια θανάτου των παιδιών στην Πάτρα, για πιθανή τέλεση παραπτωμάτων, παρήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Υπόθεση Πάτρας - Τσιάρας: "Ξεκινά άμεσα πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών"

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου των ιατροδικαστών που συνέταξαν τις πρώτες εκθέσεις για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Το θρίλερ της Πάτρας φέρνει αλλαγές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Το θρίλερ της Πάτρας φέρνει αλλαγές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Ο Κώστας Τσιάρας πρόκειται να αναδιαμορφώσει ριζικά την υπηρεσία των ιατροδικαστών. Ενοχλημένο το υπουργείο από τις διαρκείς δηλώσεις των ειδικών για την υπόθεση της Πάτρας.

Η διάταξη της... "μούγκας"

Η διάταξη της... "μούγκας"

Σημαδεύει τους αντι-εμβολιαστές, πετυχαίνει την ελευθεροτυπία η κυβέρνηση με την αλλαγή του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί ψευδών ειδήσεων.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Η κλεψύδρα του ανασχηματισμού: "Ιφιγένεια" ο Χρυσοχοϊδης- Ποιοι ράβουν κοστούμια 

Ο ανασχηματισμός ενδεχομένως να είναι και θέμα ημερών με αφορμή τις φωτιές, αλλά και με πολλές πιθανές καραμπόλες. Τα ερωτηματικά και τα νέα πρόσωπα από το παρελθόν 

Η Εύβοια δεν θα είναι ποτέ η ίδια, μετά τα όσα ζει την τελευταία εβδομάδα.

Ας μιλήσουμε για τους εμπρησμούς: Τι λέει ο νόμος και πότε (δεν) εφαρμόζεται

Τι είναι -βάσει νόμου- εμπρησμός (που από το 2019 είναι κακούργημα), τι είναι "εμπρηστής", ποιες είναι οι ποινές και πού είναι σήμερα ο άνδρας από τον οποίο ξεκίνησε η φωτιά στο Μάτι.

Ο Κώστας Τσιάρας

Υπ. Δικαιοσύνης για βιασμό: Δεν αφαιρείται από τον Ποινικό Κώδικα η φράση "χωρίς τη συναίνεση του παθόντος"

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας αναφέρει πως δεν αφαιρείται από τον ποινικό κώδικα η φράση χωρίς τη συναίνεση του παθόντος.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ομ. καθηγητής του ΑΠΘ, Νίκος Παρασκευόπουλος

Τα ψεύτικα τα λόγια

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ομ. καθηγητής του ΑΠΘ, Νίκος Παρασκευόπουλος γράφει για τις αιτιάσεις Χρυσοχοϊδη και την αλήθεια σχετικά με τις "απολύσεις" των σημερινών εγκληματιών.

Ο Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης: "Επιμονή Μητσοτάκη οι επίμαχες διατάξεις στο νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμέλεια"

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργικό "δάκτυλο" στο νομοσχέδιο-Τσιάρα.

Το σπίτι οπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Υφ' όρων απόλυση στα 4/5 έκτισης της ποινής προανήγγειλε ο Τσιάρας

Αυξάνετα η συνολική ποινή φυλάκισης για την υφ΄όρων απόλυση των κρατούμενων, μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώνστας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.