Ο 12χρονος Dylan έφτιαξε αναπηρικό καρότσι από Lego για το κουτάβι του

Ο 12χρονος Dylan έφτιαξε αναπηρικό καρότσι από Lego για το κουτάβι του
Gracie Facebook @Amazinggracie.ga

H Gracie, ύστερα από ένα ατύχημα στη γέννα, έμεινε χωρίς μπροστινά πόδια. Ο Dylan φρόντισε να μην την εμποδίσει η αναπηρία της από το να μπορεί να τρέχει και να παίζει.

Την Gracie την παράτησαν σε μια κτηνιατρική κλινική όταν ήταν ενός έτους. Ήταν γεμάτη ψίλους και σε πολλά σημεία του σώματός της δεν είχε τρίχωμα. Ακόμα, ύστερα από ένα ατύχημα στη γένα της έλειπαν τα δύο μπροστινά της πόδια.

Ο κτηνίατρος απευθύνθηκε σε ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων ονόματι “Mostly Mutts Animal Rescue” στη Γεωργία, οι οποίοι και ανέλαβαν τη φροντίδα της Gracie.

Η οικογένεια που διηύθυνε το καταφύγιο, λάτρεψε τόσο το κουτάβι που το καλώς όρισε στο σπίτι της.

Λόγω της αναπηρίας της φοβόντουσαν για κάποιον πιθανό τραυματισμό. Γι’ αυτό και κάλεσαν για βοήθεια έναν 12χρονο εθελοντή από το καταφύγιο, τον Dylan.

Gracie Facebook @Amazinggracie.ga

 

O νεαρός εθελοντής, σκέφητκε πως λόγω του ότι η Gracie ήταν ακόμα κουτάβι, άρα το μέγεθός της θα άλλαζε, χρειαζόταν ένα καροτσάκι το οποίο θα προσαρμοζόταν κάθε φορά αναλόγως το μέγεθος της.

Έτσι δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι με τουβλάκια Lego.

Οι εικόνες και τα βίντεο της Gracie κάνουν τον γύρο του κόμου και αποδεικνύουν πως η ενσυναίσθηση και η ανθρωπιά είναι τα σημαντικότερα κίνητρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα