13χρονος έγινε ο νεαρότερος “πρακτικάριος” σε κορυφαίο πολυτελή οίκο μόδας

Διαβάζεται σε 3'
13χρονος έγινε ο νεαρότερος “πρακτικάριος” σε κορυφαίο πολυτελή οίκο μόδας
O 13χρονος Μίλαν εξασφάλισε πρακτική μιας εβδομάδας στο αγαπημένο του brand, χάριν της μητέρας του. Instagram

Η μητέρα του 13χρονου Μίλαν ανήρτησε στο Χ σχέδια του παιδιού της, που του εξασφάλισαν πρακτική σε κορυφαίο πολυτελή οίκο μόδας.

Ο μύθος του Αισώπου θέλει το παιδί της κουκουβάγιας να είναι το πιο όμορφο. Η ‘λογική’ αυτή πέρασε και στο ανθρώπινο είδος, εξ ου και προέκυψε ο όρος ‘μάνα κουκουβάγια’.

Σε όλα τα πράγματα ωστόσο, σε αυτήν τη ζωή υπάρχει το υποκειμενικό και το αντικειμενικό. Τι γίνεται όταν, αυτό που βλέπει η μάνα στο παιδί της το βλέπουν κι άλλοι;

Ένας 13χρονος μπορεί να εξασφαλίσει θέση για πρακτική, σε έναν εκ των μεγαλύτερων πολυτών οίκων μόδας.

Αυτό τουλάχιστον έγινε με τον γιο της Louise Odessa, εργαζομένης στη γραμματεία ιατρείου στο Παρίσι.

Δημοσίευσε στο X κάποια σχέδια του παιδιού της και έκανε tag την Louis Vuitton, γράφοντας «Πρέπει οπωσδήποτε να βρω πρακτική άσκηση 3ου έτους για τον 13χρονο γιο μου, Μίλαν. Όχι οποιοδήποτε οίκο.

Καλημέρα
@LouisVuitton

Ο γιος μου είναι λίγο, πολύ, παθιασμένος με το εμπορικό σήμα και τα δέρματα σας.

Είναι επίσης, πολύ καλός στο Photoshop σε tablet γραφικών για τις δημιουργίες του και ενδιαφέρεται να πάρει πτυχίο από επαγγελματική σχολή, με προσανατολισμό τα επαγγέλματα μόδας.

Δεν τον έχω δει ποτέ τόσο ενθουσιασμένο, όσο τη μέρα που με πήγε στην έκθεσή σας μπροστά στο Samaritaine. Ήξερε πολλά για τις συνεργασίες και την ιστορία της Louis Vuitton.

Θα μπορούσατε να του επιτρέψετε ένα σύντομο μάθημα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ, διάρκειας μιας εβδομάδας ή να μου πείτε πώς να προχωρήσω, παρακαλώ;

Στις 14 Δεκεμβρίου έχει τα γενέθλιά του. Σας παρακαλώ».

Πόσταρε και κάποια σκίτσα του Μίλαν, που παρουσίαζαν το μοναδικό τρόπο που αντιλαμβανόταν θρυλικά σχέδια της Louis Vuitton.

Η ανάρτηση αυτή έγινε viral και έφτασε μέχρι την Γαλλίδα δημοσιογράφο του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου BFMTV, Marie Gentric.

Εντυπωσιάστηκε τόσο από το ταλέντο του αγοριού που έκανε θέμα τα σχέδια του αγοριού, ενθαρρύνοντας το brand να αξιολογήσει τα σχέδια του και τις δυνατότητές του να κάνει καριέρα στη βιομηχανία της μόδας.

Η εξέλιξη της ιστορίας ήταν να γίνει ο Μίλαν ο νεαρότερος πρακτικάριος στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας, καθώς του προσφέρθηκε πρακτική άσκηση μιας εβδομάδας.

Ο 13χρονος δήλωσε πως χρειάστηκε δυο ημέρες, για να νιώθει πιο άνετα στα γραφεία του brand από ό,τι στο σχολείο του. «Ένιωσα σαν να βρήκα την κοινότητα μου. Ήταν μαγικό. Για εμένα αυτή είναι η αρχή της ζωής μου».

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του, εξέλιξε τα σκίτσα του και δημιούργησε ένα portfolio με σχέδια που αφορούσαν το δημιουργικό όραμα του brand.

Η μητέρα του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Louis Vuitton για την ευκαιρία που έδωσε στο παιδί της, πριν καταλήξει στο «αν με διαβάζετε, πιστέψτε σε εσάς και τα όνειρα σας. Όλα είναι πιθανά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα