5χρονος έσωσε τον 2χρονο αδελφό του μετά από τροχαίο που σκοτώθηκε ο πατέρας τους

default image

Έσωσε τον 2χρονο αδελφό του από το φλεγόμενο φορτηγό, που οδηγούσε ο πατέρας του και ξέφυγε της πορείας του (Vid)

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Χιούστον του Τέξας, όταν ένας πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στο οποίο επέβαιναν και τα δυο παιδιά του.

Το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, χτύπησε πάνω σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο 5χρόνος που πετάχτηκε από το όχημα παρέμεινε στο σημείο και προσπάθησε να σώσει τον 2χρονο αδελφό του, τραβώντας τον έξω από το φλεγόμενο όχημα, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας.

“Ο 5χρονος είπε πως ήταν εκείνος που τράβηξε το 2χρονο αγοράκι από το όχημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός James Roque.

Οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τα αγοράκια και να τα απομακρύνουν από το φλεγόμενο όχημα και να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

“Το 2χρονο αγοράκι φέρει μερικά σοβαρά εγκάυματα στο σώμα του, ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν ότι θα γίνει καλά”, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Δυστυχώς, ο πατέρας τους δεν είχε την ίδια τύχη, καθώς πέθανε ακαριαία από τη σύγκρουση.

(ΠΗΓΗ: nydailynews)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα