Αεροσκάφος έχασε και τις δύο μηχανές του κατά τη διάρκεια της πτήσης

Αεροσκάφος έχασε και τις δύο μηχανές του κατά τη διάρκεια της πτήσης

Πτήση τρόμου για 200 επιβάτες και πλήρωμα, όταν το Airbus στο οποίο επέβαιναν έχασε προσωρινά και τις δύο μηχανές του την ώρα που περνούσε μέσα από σφοδρή καταιγίδα

Αεροσκάφος των αερογραμμών της Σιγκαπούρης με περισσότερους από 180 επιβάτες, έχασε την ισχύ και στις δύο τουρμπίνες κατά τη διάρκεια της διέλευσης του μέσα από καταιγίδα. Όπως δήλωσαν οι αερογραμμές, το Aibus 330-300 που εκτελούσε την πτήση SQ836 κατευθυνόταν προς τη Σαγκάη, το περασμένο Σάββατο όταν "έπεσε σε άσχημο καιρό στα 39.000 πόδια και μισή ώρα μετά την απογείωση" ανέφερε την Τετάρτη στο CNN εκπρόσωπος της εταιρίας.

"Και οι δύο μηχανές παρουσίασαν προσωρινά απώλεια ισχύς και οι πιλότοι ακολούθησαν την απαραίτητη διαδικασία ώστε να επαναφέρουν την κανονική λειτουργία των μηχανών. Η πτήση εξακολούθησε για τον προορισμό της και προσγειώθηκε χωρίς κάποιο ατύχημα στις 10.56 τοπική ώρα" συνέχισε ο εκπρόσωπος της ασιατικής εταιρίας.

Διαβάζουμε στο CNN πως, σύμφωνα με το flightradar 24, το πρόβλημα δεν περιόρισε απλά την ισχύ των μηχανών, αλλά έπαυσε τη λειτουργία τους πλήρως, προκαλώντας απώλεια ύψους 13.000 ποδιών, πριν το πλήρωμα κατορθώσει να θέσει και πάλι σε λειτουργία τις μηχανές.

Πηγή: CNN

SHARE:

24Media Network