Βρετανία: Εταιρεία sex toys βράβευτηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ

Βρετανία: Εταιρεία sex toys βράβευτηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ
Unsplash

H Βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την μεγαλύτερη εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών στην Βρετανία με μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση.

Η βρετανική εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lovehoney κατάφερει να αυξήσει τις πωλήσεις της από το 2015 ως το 2020 σε ένα ποσοστό της τάξης του 365% (από 12 σε 56 εκατομμύρια λίρες ετήσια έσοδα). Γι’ αυτό το λόγο έλαβε το βραβείο της Βασιλικής Οικογένειας που αποδίδεται στις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται ραγδαία στο πέρασμα του χρόνου. Η συγκεκριμένα μνεία αφορά το marketing και το branding της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα έμβλημα αναγνώρισης της επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της Lovehoney, μια περίπτωση royal patronage (θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε και ως influencing από γαλαζοαίματους), το οποίο θα αναγράφεται ως γραμματόσημο σε κάθε προϊόν της εταιρείας από εδώ και στο εξής.

Η Ντέμπι Μποντ, CEO της Lovehoney δήλωσε: “Είμαστε συγκλονισμένοι που λάβαμε αυτή την επίσημη αναγνώριση και χαιρόμαστε που η Αυτού Μεγαλειότητα αναγνωρίζει τον αγώνα μας να εξελιχθούμε και να γίνουμε το κορυφαία brand σεξουαλικής ευεξίας παγκοσμίως. Αυτή η μνεία θα μας βοηιήσει ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερες δουλειές και να διαδώσουμε τη σεξουαλικη΄ευεξία παγκοσμίως. Η Βασίλισσα είναι η κορυφαία πρέσβειρα του βρετανικού εμπορίου και η αποδοχή της στο έργο μας, μας δείχνει ότι το σύγχρονο εμπόριο αγκαλιάζει πια τα προϊόντα ερωτικής απόλαυσης”.

Σε κάθε περίπτωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και να μοιράσει απρόβλεπτα βραβεία σε ανερχόμενες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα