Αίγυπτος: Σύγκρουση λεωφορείου με δύο φορτηγά - 13 νεκροί

Ατύχημα με λεωφορείο στην Αίγυπτο
Ατύχημα με λεωφορείο στην Αίγυπτο AP

Επιπλέον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν τον Φεβρουάριο σε σύγκρουση δύο μικρών λεωφορείων κοντά στο Κάιρο, το ένα εκ των οποίων μετέφερε 14 αποφοίτους από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μίνια.

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά, σε σύγκρουση ενός μικρού λεωφορείου με δύο φορτηγά, στο δρόμο που συνδέει το Ασουάν με το Κάιρο.

Επί τόπου έφτασαν 14 ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς των θυμάτων αλλά και τον τραυματία, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου και ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Να σημειωθεί ότι και πριν από δύο ημέρες, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με ιδιωτικό αυτοκίνητο, δυτικά του Ασουάν.

Τον Ιανουάριο, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση ανάμεσα σε μινιμπάς και δύο ΙΧ οχήματα στο δρόμο Σοχάγκ – Ερυθράς Θάλασσας.

Επίσης, τον ίδιο μήνα, 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερις σκοτώθηκαν σε σύγκρουση δύο μικρών λεωφορείων κοντά στο Κάιρο, στην περιοχή της 15ης Μαΐου, το ένα εκ των οποίων μετέφερε 14 αποφοίτους από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μίνια, όπως αναφέρει ο αιγυπτιακός τύπος.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αίγυπτος, Τροχαία
SHARE:

24Media Network