Ισλαμοφοβικός ακροδεξιός "λούστηκε" 2 μιλκσέικ, έγινε αντιφαστικό T-Shirt

Gola Damian, My Milkshake Boys
Gola Damian, My Milkshake Boys TWITTER (VDAZED)

Την περασμένη εβδομάδα ακροδεξιός ακτιβιστής περιλούστηκε δύο φορές με μιλκσέικ μέσα σε δύο μέρες. Ταυτόχρονα, στην Εβδομάδα Μόδας στη Γεωργία, σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή που περιελάμβανε T-Shirt με σύνθημα "My Milshake Boys".

Η περασμένη εβδομάδα έκρυβε δυσάρεστα για τον Βρετανό ακροδεξιό ακτιβιστή Τόμι Ρόμπινσον, τον οποίο περιέλουσαν με μιλκσέικ δύο φορές μέσα δύο μέρες.

Προς το παρόν στην προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές ο Τόμι Ρόμπινσον ιδρυτής της ισλαμοφοβικής ακροδεξιάς οργάνωσης «EDL» (English Defence League προσπαθεί να εξασφαλίσει έδρα ευρωβουλευτή για το βορειοδυτικό τμήμα της Αγγλίας - αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με σφοδρές αντιδράσεις τόσο μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων όσο και πολιτών.

Στις 2 Μαΐου, ένας άγνωστος του πέταξε -με εντυπωσιακό βαθμό ακρίβειας- ένα ποτήρι μιλκσέικ στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Μπάρι στην περιοχή του Μάντσεστερ.

ADVERTISING

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, τον Ρόμπινσον στο κέντρο της πόλης Γουόρινγκτον περιέλουσε με μιλκσέικ ο Ντανιάλ Μαχμούντ, 23χρονος Αφγανός πρόσφυγας φωνάζοντας: «Αυτό είναι που παίρνεις αν είσαι φασίστας!».

Από την επόμενη σεζόν, αν θέλει κάποιος να στηρίξει τους αντιφασίστες που ρίχνουν το ρόφημα με βάση το γάλα θα μπορεί να το κάνει φορώντας T-shirt του σχεδιαστή μόδας με έδρα την Τιφλίδα Gola Damian.

Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας/Mercedes-Benz Fashion Week, σχεδόν ταυτόχρονα με το δεύτερο περιστατικό, ο Damian παρουσίασε τη νέα του συλλογή που αποδείχθηκε συμπτωματικά επίκαιρη. Ένα από τα σχέδιά του, ένα φωσφοριζέ T-shirt αναγράφει το σύνθημα «My Milkshake Boys».

Αν και η αναφορά προφανώς σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με ό, τι συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το λεγόμενο τρομερό παιδί της γεωργιανής μόδας συνηθίζει να κάνει πολιτικές δηλώσεις μέσω των δημιουργιών του. Γνωστός για την διερεύνηση της σεξουαλικότητας και του φύλου, ο Damian τάσσεται σταθερά κατά του συντηρητισμού της χώρας του με τις πρωτοποριακές του συλλογές, αναφέρει το dazeddigital.

Ο όρος «μιλκσέικ αγόρι» αναφέρεται σε ορισμένους από τους άνδρες που αποτελούν μέρος της κοινότητας LGBTQ και στο ότι γλυκοί άνθρωποι όπως οι συγκεκριμένοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες διακρίσεις ως αποτέλεσμα του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network