Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βοηθός σκηνοθέτη είχε απολυθεί από ταινία μετά από περιστατικό με όπλο

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βοηθός σκηνοθέτη είχε απολυθεί από ταινία μετά από περιστατικό με όπλο
Το κινηματογραφικό σετ της ταινίας Rust στη Σάντα Φε, το ράντσο Bonanza Creek AP Photo/Jae C. Hong

Στόχος προηγούμενων καταγγελιών ο βοηθός σκηνοθέτη του "Rust" που έδωσε στον Μπάλντουιν το όπλο. Είχε απολυθεί μετά τον τραυματισμό μέλους της παραγωγής.

Ο βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας Rust, Ντέιβ Χολς, ο άνθρωπος που έδωσε το μοιραίο όπλο στον Άλεκ Μπάλντουιν είχε απολυθεί στο παρελθόν μετά από τραυματισμό μέλους της παραγωγής το 2019.

Ο Ντέιβ Χολς ήταν βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία “Freedom’s Path” το 2019, όταν ένα όπλο “εκπυρσοκρότησε απότομα” στα γυρίσματα, ενώ ως αποτέλεσμα μέλος του συνεργείου “τινάχτηκε” από την έκρηξη, διακόπτοντας την παραγωγή, όπως δήλωσε τη Δευτέρα η εταιρεία παραγωγής Rocket Soul Studios, σύμφωνα με το CNN.

Το μέλος του συνεργείου εξετάστηκε από γιατρό επί τόπου και τον συμβούλεψαν να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη. Επέστρεψε στην παραγωγή λίγες μέρες αργότερα, σύμφωνα, ξανά με την Rocket Soul.

Όπως είπε η εταιρεία, μετά το περιστατικό, ο Χολς απομακρύνθηκε από το πλατό και απολύθηκε από την παραγωγή.

Η Γκολ είπε ότι υπέβαλε εσωτερική καταγγελία στους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς Into the Dark του Hulu το 2019 εκφράζοντας ανησυχίες για τη συμπεριφορά του Ντέιβ Χολς στα γυρίσματα. Δεν ακολουθούσε όπως κατήγγειλε τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τα όπλα και τα πυρομαχικά.

«Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ημέρα, ο Χολς απολύθηκε επίσημα και δόθηκαν οι συγκεκριμένοι λόγοι για την λήξη της συνεργασίας», συνέχισε η εταιρεία. «Ο Ντέιβ ήταν πολύ μετανιωμένος για τα γεγονότα και κατάλαβε τους λόγους για τους οποίους απολύθηκε». Ένας νέος βοηθός σκηνοθέτη καθώς και ένας νέος οπλουργός προσλήφθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα