Άλεκ Μπάλντουιν: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια της Χάτσινς – Ο σύζυγός της παραγωγός του Rust

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια της Χάτσινς – Ο σύζυγός της παραγωγός του Rust
Ο Άλεκ Μπάλντουιν Evan Agostini/Invision/AP, File

Στην παραγωγή της ταινίας Rust, κατά τα γυρίσματα της οποίας έχασε τη ζωή από πυρά η σύζυγός του, μπαίνει ο Μάθιου Χάτσινς, ο οποίος θα λάβει και μέρος των κερδών, σύμφωνα με τον συμβιβασμό που επιτεύχθηκε με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Η οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στην ταινία “Rust” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το 2021, και ο Άλεκ Μπάλντουιν κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του ηθοποιού και άλλων, σύμφωνα με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η μήνυση, που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο στη Σάντα Φε, εναντίον του Μπάλντουιν, των εταιρειών παραγωγής της ταινίας, των παραγωγών της και άλλων βασικών μελών του συνεργείου, καταγγέλλει πολυάριθμες παραβιάσεις των κανονισμών.

Ο Μάθιου Χάτσινς, χήρος της Χαλίνα Χάτσινς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία και θα λάβει μέρος των κερδών, προσθέτει η δήλωση.

Έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου, για την υπόθεση θανάτου εναντίον των παραγωγών του Rust, συμπεριλαμβανομένων των ‘Αλεκ Μπάλντουιν και Rust Movie Productions, LLC. Ως μέρος αυτής της διευθέτησης, η υπόθεσή μας θα απορριφθεί. Τα γυρίσματα του Rust, του οποίου θα είμαι πλέον εκτελεστικός παραγωγός, θα συνεχιστούν με όλους τους αρχικούς βασικούς συντελεστές τον Ιανουάριο του 2023. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να εμπλακώ σε κατηγορίες ή να αποδώσω ευθύνες (στους παραγωγούς ή τον κ. Μπάλντουιν). Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χαλίνα ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η κοινότητα της ψυχαγωγίας συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της Χαλίνα“, δήλωσε ο Χάτσινς.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία, όλοι διατήρησαν την επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον γιο της Χαλίνα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και οδυνηρής κατάστασης“, δήλωσε ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν.

Άλεκ Μπάλντουιν Jim Weber/Santa Fe New Mexican @thenewmexican

 

Ο σκηνοθέτης Joel Souza, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στα γυρίσματα, αναμένεται να επιστρέψει στην ταινία. «Όσοι είχαμε την τύχη να περάσουμε χρόνο με τη Χαλίνα, γνωρίζαμε ότι ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα, ευγενική, δημιουργική και πηγή απίστευτης θετικής ενέργειας. Μακάρι να την είχε γνωρίσει ο κόσμος κάτω από διαφορετικές συνθήκες, όπως σίγουρα θα είχε γίνει μέσα από την καταπληκτική της δουλειά. Στις δικές μου προσπάθειες να θεραπευτώ, οποιαδήποτε απόφαση να επιστρέψω για να ολοκληρώσω τη σκηνοθεσία της ταινίας θα μπορούσε να έχει νόημα για μένα μόνο αν γινόταν με τη συμμετοχή του Ματ και της οικογένειας Χάτσινς. Αν και σίγουρα γλυκόπικρο, χαίρομαι που μαζί, θα ολοκληρώσουμε τώρα αυτό που ξεκινήσαμε με τη Χαλίνα. Κάθε προσπάθειά μου σε αυτήν την ταινία θα είναι αφιερωμένη στο να τιμήσω την κληρονομιά της Χαλίνα και να την κάνω περήφανη. Είναι προνόμιο να το βλέπω αυτό για λογαριασμό της», είπε ο Souza.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα