Alexandra Stepanova: Ποια είναι η Ρωσίδα αθλήτρια που δίχασε με το διάφανο κορμάκι της

Alexandra Stepanova: Ποια είναι η Ρωσίδα αθλήτρια που δίχασε με το διάφανο κορμάκι της

Ποια είναι η Alexandra Stepanova, η Ρωσίδα αθλήτρια που έκανε εμφάνιση στον πάγο με διάφανο κορμάκι και δίχασε τους λάτρεις του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η παλαιότερη εμφάνισή της που είχε γίνει εξίσου viral.

Το όνομα αυτής, Alexandra Stepanova. Η 23χρονη αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ μετέχει στην ρωσική εθνική ομάδα και δίχασε το κοινό με την εμφάνισή της στους αγώνες European Championships Gala Show που διεξάγονται στο Minsk-Arena.

Η αθλήτρια εμφανίστηκε με ένα διάφανο κορμάκι και χόρεψε μαζί με τον παρτενέρ, Ιβαν Μπουκίν, το τραγούδι “The Candle was Burning”.

Η εμφάνιση προκάλεσε αντιδράσεις. Άλλοι θεώρησαν πως το κορμάκι είχε επένδυση, ενώ άλλοι ανέφεραν πως η αθλήτρια ήταν γυμνή και το outfit ήταν ακατάλληλο για διαγωνισμό πατινάζ.

Άλλοι βρήκαν την εμφάνισή της πρωτότυπη και εντυπωσιακή.

Η άρτια performance των δύο τους χάρισε πάντως το ασημένιο μετάλλιο.

Η Stepanova και ο Burkin έχουν πάρει τρία ευρωπαϊκά μετάλλια, το ασημένιο το 2019 και το χάλκινο το 2015 και το 2016. Επίσης, έχουν κερδίσει πέντε μετάλλια σε εθνικούς αγώνες της Ρωσίας και την πρώτη θέση στο Grand Prix του Ελσίνκι το 2018, αλλά και το χρυσό στο Rostelecom Cup του 2018.

Το 2013 η νεαρή αθλήτρια είχε ανακηρυχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στην Ιταλία. Γεννήθηκε το 1995 στην Αγία Πετρούπολη και ξεκίνησε το skate σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Με τον Burkin προπονούνται μαζί από το 2006.

Οι επιδόσεις της μαζί με τον παρτενέρ της, συνολικά:

 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το “ζευγάρι” γίνεται viral. Το 2017 στο Διεθνές Gala της Φινλανδίας, είχαν παρουσιάσει ένα διαφορετικό “Despacito”. Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 5,5 εκ. views στο YouTube, ενώ η εμφάνισή τους, τους είχε χαρίσει τη δεύτερη θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα