Αλβανία: 28χρονη κρατική αξιωματούχος συνελήφθη με 58 κιλά ναρκωτικά

Αλβανία: 28χρονη κρατική αξιωματούχος συνελήφθη με 58 κιλά ναρκωτικά
Erisa Fero Instagram / @erisa_fero

Το αμαρτωλό παρελθόν της νεαρής αξιωματούχου της Εθνικής Υπηρεσίας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, η οποία πιάστηκε από τις αρχές να μεταφέρει ναρκωτικά.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία μετά την γνωστοποίηση της σύλληψης μιας 28χρονης αξιωματούχου της Εθνικής Υπηρεσίας για την Κοινωνία της Πληροφορίας με ναρκωτικά.

Η Erisa Fero συνελήφθη την Πέμπτη (29/12) από την αστυνομία, καθώς στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικών. Κατά την επιχείρηση, στα χέρια των αρχών έπεσαν και άλλα δύο άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν τον δρόμο προκειμένου να αποφύγουν αστυνομικούς ελέγχους.

Οι συλλήψεις έγιναν στο Πόγραδετς, με τις αρχές να εκτιμούν ότι τα ναρκωτικά προέρχονταν από τη Σκόδρα. Μεταφέρθηκαν στα Τίρανα και από εκεί τα παρέλαβε η Fero.

Το αμαρτωλό παρελθόν της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Fero κατηγορείται για κάποια αξιόποινη πράξη. Τον Απρίλιο του 2021 ήταν εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε επιτροπή καταμέτρησης ψήφων και υπήρξε καταγγελία από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Αλβανίας ότι αυτή μαζί με άλλους 20 επιτρόπους, παραποίησαν το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορήθηκαν ότι αφαίρεσαν ή πρόσθεσαν ψήφους σε υποψήφιους διαφόρων κομμάτων.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, αίσθηση κάνει ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πυροβολεί. “Έτσι είναι όταν ο παππούς σου σε μεγαλώνει με ρακί και καλάσνικοφ” γράφει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα